چابهار سرزمين ناشناخته‌هاي گردشگري

به گزارش ميراث‌آريا(chtn)، «نوراله نوربخش» با بيان اينکه منطقه چابهار جزء معدود مناطق کشور مملو از جاذبه‌هاي بي‌نظير و کم‌نظير طبيعي و تاريخي است، اظهار داشت: به گفته بسياري از مسوولان سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري، دست‌اندرکاران عرصه طبيعت و گردشگران منطقه، چابهار قابليت تبديل شدن به قطب طبيعت‌گردي کشور را دارد.

وي خاطرنشان کرد: وجود جاذبه‌هاي طبيعي در اين نقطه از کشور، مرهون شرايط اقليمي، موقعيت خاص مکاني و جغرافياي تاريخي در ادغام با تحولات زمين‌ساختي و ساير متغيرها است.

معاون اقتصادي و سرمايه‌گذاري سازمان منطقه آزاد تجاري صنعتي چابهار با اشاره به اينکه در اين منطقه مي‌توان پديده‌هاي متعدد ژئوتوريستي همچون فروسايي يا ساييدگي، دگرشيبي يا ناجوري، فرسايش تفاصلي، هم‌شيبي، خوردگي، رخنمون يا برون‌زد و ... را مشاهده کرد، گفت: مجموع اين پديده‌ها مي‌توانند به صورت منفرد، جاذبه‌هاي زيبايي محسوب شده و حجم انبوهي از اکوتوريست‌ها را به اين منطقه سوق دهند.

نوربخش با بيان اينکه در آستانه اقتصاد و تجارت هزاره سوم، اکنون منطقه آزاد چابهار زيرساخت‌هاي لازم براي تبديل شدن به يک منطقه آزاد پويا را درحد قابل قبولي فراهم کرده است، تصريح کرد: با توجه به تعريف مناطق آزاد و علل ايجابي آن، سازمان منطقه آزاد چابهار تمام تلاش و همت خود را به کار گرفته تا نقش شايسته‌اي در حد توان و امکان براي توسعه و رشد اقتصاد ملي و منطقه‌اي ايفا کند.


به گزارش ميراث‌آريا، وي يادآور شد: اين منطقه نه تنها در اقتصاد ملي نقش موثر داشته بلکه در منطقه محروم بلوچستان نقطه اتکاء مهم و اساسي مردم و روزنه اصلي اميد به زندگي اقتصادي، اجتماعي و سياسي شده است.

معاون اقتصادي و سرمايه‌گذاري سازمان منطقه آزاد تجاري صنعتي چابهار گفت: خليج چابهار، اسکله تيس و رمين، تالاب ليپار، رشته ارتفاعات فرسايش يافته، اسکله و موج‌شکن بريس، خليج گواتر، جنگل‌هاي حرا (مانگرو)، پديده گل‌فشان، روستاي قديمي تيس، درختان کهنسال انجير معابد، نسيم ملايم و فرح بخش دريا، سواحل زيباي صخره‌اي و ماسه‌اي، ارتفاعات زيبا و ديدني، طلوع و غروب آفتاب در دريا و محصولات گرمسيري متنوع از مهمترين جاذبه‌هاي طبيعي و گردشگري چابهار محسوب مي‌شود.
/117


انتهای پیام/

کد خبر 1390090316